+381 (0)63 1165 211 iko@eunet.rs

Albatros Denatl

O nama

ALBATROS EXPORT-IMPORT D.O.O je osnovan 1998. godine. Od 2003. godine se bavi isključivo servisom i proizvodnjom delova za stomatološke aparate.

Proizvodni proces se odvija po preporučenim EU normama, što je pokriveno sertifikatima ISO 9001 i ISO 13485.
Naročitu pažnju poklanjamo kvalitetu delova, kako u proizvodnom procesu tako i u primeni najkvalitetnijih repromaterijala.
Za obezbeđenje visokog kvaliteta uvozimo repromaterijale iz USA i Nemačke a što se tiče domaće kooperacije, radimo isključivo sa najrenomiranijim proizvođačima.

Svakako najatraktivniji deo naše proizvodnje su creva za nasadne instrumente u stomatologiji.

Uspeli smo da razvijemo široki spektar priključaka za turbine, vazdušne motore, električne mikro motore i pustere, tako da našim kupcima možemo ponuditi uvek najpovoljnija rešenja.

Termokauteri za stomatologiju su naši najstariji proizvodi. Radimo ih od 2003. godine. Veoma su sigurni i pouzdani u svojoj primeni.

Od ordinacijskog nameštaja radimo ormariće i pokretne stalke koji su isto našli svoju primenu u stomatološkoj ordinaciji.

Rezervni delovi za stomatološke aparate su uglavnom vezani za aparate tipa „Jugodent“. Iz tog programa smo uspeli da razvijemo veoma kvalitetne elektro magnetne ventile, pumpice, komplet sistem za destilovanu vodu, regulacione ventile i razne pneumatske prekidače.

U našoj nameri je da i dalje razvijamo i kvalitativno unapređujemo naše proizvode, prateći najnovije trendove iz ove oblasti u svetu.

ALBATROS d.o.o.

Treba vam pomoć da izaberete odgovarajući proizvod?

Sve proizvode možete poručiti online, klikom na PORUDŽBINU ili nas možete pozvati telefonom, ukoliko niste sigurni koji deo vam je neophodan.

O nama

PORUČITE OVDE

PROIZVODI